BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

vineri, 24 aprilie 2009

Friends....

De o zi incoace, comentariul lui Simplyclever m-a cam pus pe ganduri. Si eu, cum obisnuiesc cateodata sa gandesc prea mult si sa nu ajung la nicio concluzie , mi-am petrecut seara trecuta forjandu-mi creierul ca sa imi dau seama daca sunt o persoana chiar atat de rea incat sa merit sa fiu calcata cu masina (hai un motor, dar nici chiar o masina). Si totusi am gasit ceva. Ceva ce mi-a spus o prietena si m-a facut sa ma simt putin mai bine. Mi-a zis ca am fost tot timpul langa ea la bine si la rau, am ajutat-o si de fiecare data cand era suparata pe mine intotdeauna am stiut cum sa ma port cu ea. Inca nu imi dau seama daca chestia asta dovedeste ceva concret in afara de faptul ca...cu unele persoane pot fi foarte intelegatoare si linistita. Mi-a mai spus ca eu imi ajut toti prietenii, chiar daca ei ma trateaza cu indiferenta. Poate ca totusi asta inseamna ceva si poate ca nu sunt chiar atat de rea pe cum credeam. Desi vorbesc pe un ton nu tocmai prietenos si desi nu sunt cea mai extrovertita persoana, se vede ca imi apreciez prietenii..si unii din ei ma apreciaza la randul lor pe mine pentru ceea ce fac. Nu cred ca am numai defecte, nu?

3 Comments:

Dora spunea...

ah, nu trebuie sa pornesti de la premisa ca esti rea. intotdeauna sa-ti pastrezi o parere pozitiva despre sinele tau. tu esti in centrul realitatii tale, constientizeaza asta. asuma-ti responabilitatea pentru actiunile tale, respecta sinele altora. dar aminteste-ti ca esti minunata si esti un miracol about to happen.
eu te salut cu un zambet, pentru ca sunt sigura ca daca omul a inceput sa-si puna intrebari de genul "what if im not perfect?", spiritul a inceput sa iasa de sub straturile de umanitate. and that is more than simplyclever : ))

Anonim spunea...

ti-am zis ca eu glumesc asa ca nu trebuia sa iti forjezi gandurile degeaba :) :P

Myriam spunea...

asta a fost inainte sa imi zici ca glumesti:))