BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

luni, 23 martie 2009

Oripilata

Habar n-aveti ce am vazut zilele trecute in timp ce stateam la semafor.Acelasi semafor prost amplasat sau cel putin setat,ca numeroasele semafoare din orasul asta.Semaforu asta isi schimba culoarea din rosu in verde,tocmai cand semaforul pentru masini isi schimba culoarea din rosu in verde,lucru care face trecerea pe verde o misiune imposibila si sustine ilegalitatea pietonala.Ei,dar nu la asta ma refer.Ma refer la prostul gust al cocalarilor,care au introdus in trend pijamalele.Da,PIJAMALELE.Hei,si cum lumea e asa vexata mai nou,si respectivul individ trece pe langa mine purtand cea mai coca chestie pe care am putut-o vedea vreodata,pe care nu stiu daca sa o incadrez in categoria de trenning sau de pijama.Oricum..e mai pijama decat trenning.Era un costum gri cu desene gen dolari,caini si nu mai stiu exact ce argintii.In plus,ca sa arate ce tare e el,si-a accesorizat la tinuta si o sapca,doar ca trebuie sa mentionez k nu era prea asortata,de fapt era aurie.Acum intrebarea...cum naiba....cum naiba poate o persoana normala sa iasa imbracata in asa ceva?Si nu e un caz singular.Am mai vazut un individ tot asa,plin de sclipici din varful sepcii pana in varful adidasilor XXL,doar ca era varianta primului pe negru.De-ar fi dupa mine cred ca as da foc la hainele alea inainte sa le port.Adica...sunt si rapperi stilish,nu numai copii ieftine made in China.Si totusi de ce incearca baietii de oras mic din Romania sa copieze asa de patetic?Asa...macar daca ar veni cineva sa le dea un glont( o sa o expediez pe Tifa intr-o expeditie pe Luna),sau macar foc la haine,dupa ce ii lasa in chiloti.In mijlocul strazii.Clar alta nu ar mai face greseala.Atunci ar trebui sa se combata acest stil oribil si lumea ar trebui sa uite nefericitul incident.Iar daca lumea nu renunta la asta,toata lumea o sa-si scoata la inaintare pijamalele cu WonderWoman,SuperMan,SpiderMan...a...si sa nu o uit pe Barbie....pe care vor ajunge sa le poarte liber fara nici un impediment,desi au trecut de varsta de cinci ani.Asa...si eu o sa-mi scot pijamaua cu floricele ascunsa undeva prin fundul dulapului si toata lumea o sa devina un singur paradis...paradisul pijamalelor.

3 Comments:

Anonim spunea...

Adica am vrut si noi sa mergem in pijamale intr-un local mai de fitze asa, prin centrul orasului, numai pentru panarama. Dar a venit iarna si am zis ca nu se mai potriveste. Cat era zapada am vrut sa mergem in bermude si slapi si de cum intram sa cerem o bere rece, da' rece. Lasand la o parte amuzantul si revenind la penibil, urmatoarea moda o sa fie zeghele de la Jilava, dotate pentru stil cu gaura in fund sub care sa scrie "introduceti aici". O sa fie super cul.
p.s. pijamalele cu floricele sunt sexi. :>

Anonim spunea...

ahh ce m-am plictisit de treaba asta. sincer e penibil. toata lumea nu se mai satura sa judece pe altii. ca ala e imbracat nu stiu cum, ca aia e machiata nu stiu cum. dar cine sunteti voi? adica da, libertatea de exprimare and all, dar nu v-ati saturat?
nu suport atitudinea asta de superioritate. vezi doamne ce low life e cocalarul ala ca e imbracat in pijamale. nu sunt fan al acestor oameni dar nici nu ma grabesc sa arunc cu namol in ei pentru ca asta e credinta lor, sau pentru ca au standarde diferite. lasa omul sa creada in ce vrea si sa se exprime cum vrea nu? adica tu poti sa o faci dar ei...? ma intreb cate bloguri ale cocalarilor ataca pe cei care poarta adidasi circa sau sepci bilabong. pentru ei probabil ca noi suntem penibili.

unde vreau sa ajung? ideea e ca mai nou e de bonton sa razi de cocalari si de felul in care se imbraca. mai de graba ati ataca personalitatea lor decat felul in care arata.
da, faptul ca un cocalar scoate capu pe geam in autobuz si incepe sa fluiere dupa o tipa este jalnic. in rest, gusturile nu se discuta.

oricum din punctul meu de vedere cei care urmaresc fenomenul, sunt abonati la pitipoanca.org sau alte site-uri de genul, nu se deosebesc prea mult de cei pe care ii blameaza. pana la urma au ajuns unde au ajuns datorita voua, cei care le faceti reclama

Myriam spunea...

imi pare rau Myriam dar sunt total de acord cu Tib....vezi ultimul meu articol in care faceam referire la ,,superioritate'' si reformuleaza. (Haylie)