BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

marți, 31 martie 2009

Bonjour dom' politai

La cererea lui Miriam (cu ,,i’’., nu cu ,,y’’ pentru k asa vreau eu) ma apuc sa mai scriu si eu  cate ceva pentru ca am cam abandonat.

 

 

Bun...subiectul de azi e politia romana.

Intrebare : Ce face politia romana ?

Raspuns : Nimic.

 

Azi, in timp ce ma plimbam prin oras cu o prietena, o tipa mai tanara si cu ma-sa au trecut pe langa noi. Cele doua mai aveau si un caine ce-i drept un pic mai mare, dar care se vedea de la o posta ca nu era in stare sa faca rau nimanui. Era un fel de corcitura de ogar presupun, era negru, putin cam subnutrit si svelt. Si, in timp ce ne plimbam linistite, ajungem la o trecere de pietoni. In urmatoarele cateva secunde ajung si cele doua cu tot cu cainele. El, bineinteles,umbla ca un apucat, mirosea tot in jur si sarea din secunda in secunda. In urmatoarea clipa, am observat si o masina de politie care statea la semafor. Dupa ce s-a facut verde si au ajuns in drept cu noi, nu le-a fost lene sa opreasca si sa ii  comunice ceva tipei mai tinere. Ulterior am aflat ca i-a zis sa ii  puna lesa cainelui. Ce naiba ? E doar un caine. Daca ar fi muscat pe cineva vreodata nu cred ca i-ar mai fi dat drumul sa umble singur. Tipa il ia de ,,guler’’ si isi continua plimbarea. Dupa vreo 20 de metri gasim o alta masina de politie parcata (ce dreq, astia stau sa admire privelistea k nu au ce face probabil). Bineinteles, ar fi fost chiar culmea ca cei doi din masina de politie sa ii spuna exact acelasi lucru tipei. Dar nu au facut-o (cu siguranta aveau ceva mai bun de facut, cum ar fi sa numere masinile care trec).

 

In concluzie, aceeasi intrebare :

 

Ce face politia romana?

Raspuns : Se ocupa numai de fleacuri. Nu sunt preocupati de prinderea infractorilor, violatorilor, criminalilor, hotilor, ci de avertizarea oamenilor sa isi tina cainele in lesa. Cat de nobil...